MENU SLUIT
vr 13.10.2023
Support: All Dogs Go to Heaven

Snow Coats + Bony Macaroni

Een sterke emo-pop-folk-rock-indie-package met drie Arnhemse acts in Willemeen!

Snow Coats

De Arnhemse band Snow Coats maakt indiepop geïnspireerd door emo en folk. Snow Coats toerde eerder al door Europa en de UK als voorprogramma voor bands als Pinegrove, Ratboys, Remember Sports en Future Teens. Ze tekenden een platencontract bij het Engelse label Alcopop! Records en scoorden met het zomerse indiepopnummer ‘Pool Girl’, dat door Britse media zeer goed ontvangen werd. Het nieuwe album genaamd If it wasn’t me, I would’ve called it funny kwam uit in september 2022 en wordt door het Amerikaanse magazine Stereogum omschreven als “ridiculously catchy guitar-pop”.

Bony Macaroni

Niet verhullend millennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt tragikomische emo-pop; snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle drie minuten meeblèren. Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België, waaronder support voor de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debuutalbum vól potentieel verslavende oorwormen.

All Dogs Go To Heaven (support)

Rauwe akoestische emo-indiefolkliedjes overwoekerd door pure en scherpe melancholie. Met wortels in de punkscene legt all dogs go to heaven een brug tussen pakkende, dromerige gitaarmelodieën en oprechte teksten.

Deze show is een samenwerking tussen Willemeen en Luxor Live, in Willemeen.