MENU SLUIT
do 25.05.2023
Support: Meis

Someone

Onder de naam Someone maakt Tessa Rose Jackson zowel muziek als visuele kunst. Daar waar haar vorige album werd geïnspireerd door 70’s folk presenteert zij op haar aankomende album een dromerige wereld met zijdezachte, haast hypnotiserende vocals die gecombineerd worden met zwaardere beats en sprankelende synthesizers.

Someone

Het vorige album werd al goed ontvangen in binnen- en buitenland. Haar nieuwe plaat Owls, komt uit op 3 februari 2023 en is een plaat met een nieuwe sound, omdat Someone nooit in herhaling wil vallen. Nog steeds intiem en rustgevend, maar ook poppy en extatisch op andere momenten. Op het podium zullen Someone en haar 6-koppige band worden omgeven door een visuele wereld die zij zelf heeft ontworpen en die herinneringen oproept aan een David Lynch-achtige wereld vol schaduwen en geheimen maar ook zeer menselijke verhalen.

Meis (support)

Meis, het soloproject van Aysha de Groot, maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Ze is rauw, soms donker, maar dromerig. De muziekpers is unaniem lovend, waarbij regelmatig het woord ‘betoverend’ valt!