MENU SLUIT
zo 26.08.2018
Support: Ocie Elliot

Sons of the East

De bandleden van de indie-folkband Sons of the East komen alle drie rechtstreeks van de stranden van noord Sydney, Australië. Dan Wallage, Nic Johnston en Jack Rollins zagen in 2017 de internationale aandacht voor hun muziek exploderen op het net met meer dan 30 miljoen streams op Spotify en 7 miljoen views op Youtube. Zowel elektrisch als akoestisch spelen ze hun eigen moderne versie van traditionele folk  met een Australische twist.

De band komt voor het eerst naar Nederland voor twee unieke shows en staat bekend om hun fijne live presentatie. Hun bonte mix van gitaar, toetsen, banjo, pakkende vocalen en hier en daar een didgeridoo is een aanrader voor de liefhebbers van artiesten als Bear’s Den, Matt Corby of Mumford & Sons.

Ocie Elliot

Voorprogramma Ocie Elliot is een muzikaal duo uit Canada dat indiefolk speelt in de traditie van artiesten als Gillian Welch en Simon & Garfunkel. Eind vorig jaar brachten zij hun eerste EP uit die meteen internationaal goed werd opgepikt. De stemmen van Jon Middleton en Sierra Lundy lijken op een magische manier samen te smelten en zorgen voor de sfeer van een zwoele zomeravond.