MENU SLUIT
vr 10.11
Where the old soul meets the new!

Soul Live

Soul Live komt terug naar Arnhem. Luxor Live staat dan weer volledig in het teken van soul music!

Soul Live
Soul Live is een dansavond met DJ en live optredens voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij. Maar óók the new generation soul artiesten: Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott passeren de revue!

Josh Barry (UK)
UK Rising star Josh Barry blaast iedereen omver met zijn rauwe soul stem. Dit gebeurde ook bij Rag N Bone Man, die hem vervolgens mee op Tour nam als support act. Tijdens Soul Live komt hij een aantal van zijn favoriete soul tracks zingen. Denk aan Marvin Gaye, Donny Hathaway en James Brown. Natuurlijk doet hij ook een aantal van zijn eigen nummers!

Bryan B
Bryan B komt zijn debuut maken bij Soul Live! Hij nam in 1993 deel aan de Soundmixshow waar hij als Luther Vandross-imitator de finale haalde. In 2012 werd Bijlhout bekend in Nederland toen hij de talentenjacht ‘The Winner is…’ op SBS6 won. Hij verdiende er één miljoen euro mee, en gebruikte het geld voor de opnamen van het album A Night Of Soul.

Line-up
Josh Barry (uk)
Bryan B
The Soul Live Band
DJ Bruze D’Angelo
& Meer!