MENU SLUIT
vr 04.11.2016
Where the old soul meets the new!

Soul Live

De online verkoop is uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten aan de deur beschikbaar.

Soul Live is vrijdag 4 november terug in Arnhem! Luxor Live staat dan geheel in het teken van Soul Music. Voor deze editie heeft Soul Live weer haar uiterste best gedaan om een mooi avondvullend programma neer te zetten.

Soul Live
Soul Live is een dansavond voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij. Maar óók the new generation soul artiesten: Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott passeren de revue!

David Dam
Hij heeft zijn faam gekregen door zijn deelname aan The Voice of Holland. Waar hij onder andere samen met Candy Dulfer op het podium stond. Dat deze man soul heeft mag duidelijk zijn en daarnaast weet hij on stage altijd een feestje te maken!

Jimi Bellmartin
Jimi bestormde begin jaren ’70 de hitlijsten met funky nummers als ‘So Fine’ en ‘Moviestar’ en toerde de afgelopen decennia onder meer met Eric Burdon, Percy Sledge en Lou Rawls. Daarnaast is hij ook onderdeel van de Nederlandse soul formatie ‘The Soul Snatchers’. He’s a real soulman!

Big Boy Caprice + Jaxswing
De soulman was de afgelopen jaren onder andere te zien bij het North Sea Jazz Festival, Noorderslag en als backing singer bij Anouk tijdens het Eurovisie Song Festival. Wat kan je van hem verwachten tijdens Soul Live? Hij zingt een aantal van zijn favoriete soul tracks van Legends als Marvin Gaye, Curtis Mayfield en Earth Wind & Fire.

Let us introduce our band Jaxswing:

Geronimo Latumeten – Keys
Giorgio Sitanala – Bas
Patrick Wiebers – Drums
Delano Sabandar – Percussion
Jahja Telussa – Guitar
Leon Zautsen – Sax
Daisy van Lingen – Vocal

Rob Manga (DJ)
Toch wel ‘de’ Soul DJ van Nederland! Zo staat hij elk jaar op het North Sea Jazz Festival, daarnaast is hij bekend van zijn eigen avond Legends. Maar ook is hij vaak te zien in het voorprogramma van top acts als Earth Wind & Fire, D’angelo, Jackson, Leela James en vele andere. Hij kent de echte classics! Van James Brown, Jackson 5, Chaka Khan tot aan D’angelo, Maxwell en Lucy Pearl! Dansen is gegarandeerd…

Bruze D’Angelo (DJ)
Hij heeft in de regio Arnhem haast geen introductie meer nodig. Bekend van zijn keiharde classics sets! Erbij gehaald to get the party started…with some sweet soul music!

Seippologee (DJ)
Bij onze zoektocht naar aanstormende DJ’s uit de regio Arnhem. Kwamen we terecht bij Seippologee! Soul is er bij hem met de paplepel in gegoten en aan hem de eer om de zaal op te warmen!

Host: Maydien
De talentvolle rapper werkt hard aan zijn carrière. Zo was hij de support act bij shows van Frank Ocean & Jay-Z. Hij is al een aantal jaar onze vaste host/MC en is er daarom zeker bij!