MENU SLUIT
za 23.04.2016
Where the old soul meets the new!

Soul Live

Soul Live is zaterdag 23 april voor het eerst in Arnhem. Luxor Live staat dan geheel in het teken van Soul Music. Voor deze editie heeft Soul Live haar uiterste best gedaan om een mooi avondvullend programma neer te zetten.

Soul Live

Soul Live is een dansavond voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij. Maar óók the new generation soul artiesten: Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott passeren de revue!

David Dam

Hij heeft zijn faam gekregen door zijn deelname aan The Voice of Holland. Waar hij onder andere samen met Candy Dulfer op het podium stond. Dat deze man soul heeft mag duidelijk zijn en daarnaast weet hij on stage altijd een feestje te maken!

Big Boy Caprice + Jaxswing

De soulman was de afgelopen jaren onder andere te zien bij het North Sea Jazz Festival, Noorderslag en als backings bij Anouk tijdens het Eurovisie Song Festival. Wat kan je van hem verwachten tijdens soul live? Hij zingt een aantal van zijn favoriete soul tracks van Legends als Marvin Gaye, Curtis Mayfield en Earth Wind & Fire.

Let us introduce our band Jaxswing

Geronimo Latumeten – Keys
Giorgio Sitanala – Bas
Patrick Wiebers – Drums
Delano Sabandar – Percussion
Jahja Telussa – Guitar
Leon Zautsen – Sax
Daisy van Lingen – Vocal

Fullscale (Dj)

Als resident van bekende concepten als The Illest (Jimmy Woo), Monday (Supperclub) en Encore (Melkweg), kent hij de echte classics! Van James Brown, Jackson 5, Chaka Khan tot aan Dangelo, Maxwell en Lucy Pearl! Dansen is gegarandeerd.

Bruze D’Angelo

Hij heeft in de regio Arnhem haast geen introductie meer nodig. Bekend van zijn keiharde classics sets! Erbij gehaald to get the party started…with some sweet soul music!

Host: Maydien

De talentvolle rapper werkt hard aan zijn carrière. Zo was hij de support act bij shows van Frank Ocean & Jay-Z. Hij is al een aantal jaar onze vaste host/Mc en is er daarom zeker bij!