MENU SLUIT
za 17.06.2023
Hét festival van het Spijkerkwartier!

Spijkerrok

De online verkoop is gestopt, maar er zijn voldoende kaarten aan de deur beschikbaar.

Na vier jaar afwezigheid komt Festival Spijkerrok nog één keer terug op Vrijstaat Thialf.

Spijkerrok

Op zaterdag 17 juni is het weer tijd voor het meest eigenzinnige festival in het Spijkerkwartier: SPIJKERROK! Een dag met toffe bands, (speciaal)bieren en wijntjes, lekker eten en nog veel meer. Op Spijkerrok vind je de leukste lokale bandjes samen op het podium met gave acts uit de rest van het land. Verdeeld over twee podia is er voor ieder wat wils.

Programma

De eerste namen zijn al bekend! Er volgt nog veel meer dus hou onze website goed in de gaten.

Hardslag

Met een mix van hiphop, drum and bass en een punk mentaliteit heeft Hardslag geen oplossing voor je. Wat ze je wel brengen is een avond gehoord worden over je frustraties met de staat, de rijken en je ex. Counterculture uit het hart van het oosten als een warme omhelzing voor iedereen die niet precies weet wat ze zat zijn, maar wel zeker weten dat ze ergens tegenaan willen trappen!

Doordezonverrast

Doordezonverrast is de muzikale wedergeboorte van zangeres Judith Brink, die na een donkere periode het licht zag en beide kanten durft te delen op het podium. Haar pakkende rock en popliedjes met nineties-invloeden zijn werkelijk doorleefd en bevatten een diepe fascinatie voor alle waanzin, duisternis en schoonheid van het leven.

SVAUN

SVAUN is het solo-project van Sven Janssen (The Moon, Speciaal Onderwijs). Geïnspireerd door zandstormen en de Palm Desert scene zet deze rockformatie een muur van geluid neer die niet te ontwijken valt: 100% crash risk! Denk aan uptempo stonerrock met een sexy randje; de eerste EP is klaar en verschijnt binnenkort!

In de voorverkoop, via Luxor Live, kosten kaartjes 12 euro per stuk, op de dag zelf aan de kassa kosten kaartjes 15 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang!