MENU SLUIT
zo 21.10.2018
Sprookjesfestival presenteert:

Starz

Magic, Glitter en Glowy zijn samen het populaire trio Starz, bekend van RTL Telekids. Het Sprookjesfestival presenteert de show ‘Gekkigheid’ In deze interactieve voorstelling van 30 minuten mogen alle kinderen van twee jaar en ouder meedoen met de drie feetjes uit Sterrenland. Wie heeft er zin om mee te doen?

Starz

Speciaal voor het Sprookjesfestival in Arnhem heeft Starz een nieuwe theatervoorstelling gemaakt: ‘Gekkigheid’! Glitter heeft iets leuks gemaakt, waardoor jullie mogen bepalen wat ze die middag gaan doen. Houden jullie van gekkigheid? Starz staat voor samen leuke dingen doen. Het kan niet gek genoeg; zingen, dansen, springen, vliegen… Ja, ze vliegen zelfs naar de sterren op een wolk. Ze moeten wel oppassen voor Tunus. Altijd als de feeën iets leuks doen, probeert hij hun toverkrachten af te pakken. Soms stuurt hij zelfs zijn hulpjes Yummy en Dummy op hun af of probeert hij alle jongens op te stoken. De voorstelling is voor jongens en voor meisjes. Als iedereen samenwerkt dan kunnen ze Tunus de Elventovenaar wel aan. Gaan jullie mee op avontuur naar de sterren?

Vergeet niet een handtekening van de feetjes te vragen na de voorstelling!

De prijs is inclusief 1 euro servicekosten. Zowel kinderen als ouders dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.