MENU SLUIT
do 02.11.2023
Support: PYN

Sue the Night

Sue the Night aka Suus de Groot is terug van weg geweest. Op 20 oktober komt haar inmiddels derde studio album Susanne and the Sad Sunset Disco uit. De bijbehorende nieuwe tour brengt haar op donderdag 2 november terug naar Luxor Live.

Sue the Night

Sue the Night ken je van de 3fm megahits The Whale, The World Below en nummers als Top of Mind en Mind Dear die veelvuldig op Radio 2 en 3fm te horen waren. De band was de huisband van De Wereld Draait Door, speelde onder andere op Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop en in Luxor Live. Na de laatste tour eind 2018 nam de (toen hoogzwangere) Suus een break van Sue. Ze schreef nieuwe muziek die wat ruimtelijker, spannender en (ietsje) minder guitar-based is. Twee van de nieuwe songs zijn al verschenen; met haar nieuwe band komt Sue the Night terug naar Luxor Live!

​PYN (support)

De Nederlandse producer, dj en frontvrouw PYN verzorgt met een dj-set support bij de show van Sue the Night in Luxor Live. PYN beweegt zich behendig tussen de genres pop en elektronica, gebruikmakend van futuristische synth-geluiden en de disco vibes van vroege house!