MENU SLUIT
vr 01.12.2017
3FM lieveling en DWDD huisband

Sue the Night

Sue the Night gaat in de herfst, na een succesvolle clubtour rondom de release van het tweede album Wanderland, opnieuw de clubzalen in.

Onlangs bracht Sue the Night, de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front, Wanderland uit, met daarop o.a. de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’. Wanderland werd zeer lovend ontvangen door o.a. OOR, Telegraaf en Metro.
“Sfeervolle songs met aanstekelijke zanglijnen”, -Music Maker.

De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay hit op 3FM, de bijbehorende poedelige videoclip kreeg een debuut op het internationale platform NOWNESS en een 3FM award nominatie. ‘The World Below’ werd in 2016 3FM megahit; de tweede na ‘The Whale’, van debuutalbum Mosaic.

Als huisband van DWDD was Sue The Night afgelopen TV seizoen maandelijks te gast bij de media-uitzending van de populaire talkshow. Met de nieuwe single ‘From The Mire’ een vol festivalseizoen met o.a. shows op Zwarte Cross & Concert At Sea, een nominatie voor de Gouden Notenkraker en de tweede Wanderland clubtour, blijft Sue the Night volop in de spotlights.

Lilly among Clouds

Support komt van de Duitse Lilly Brüchner die onder de naam Lilly Among Clouds prachtige sfeervolle popmuziek vanachter haar piano maakt. Diverse, soms dramatische, open muziek waarbij vanuit elektronische beats en golvende sounds de unieke stem van Lilly rijst. Precies zoals de bandnaam doet vermoeden!