MENU SLUIT
zo 15.05.2016
Luxor Night Live: house

Sundaypeople ft. Sander Kleinenberg

VVK tickets à €20 zijn tot 22:00 te bestellen via onze online shop.
Vanaf 22:00 stopt de VVK en betaal je €25 aan de deur.

Zondag 15 mei (1e Pinksterdag) komt Sander Kleinenberg naar Luxor Live voor een exclusieve drie-uurs set tijdens Sundaypeople.

Sander Kleinenberg

Zowel als producer en als DJ kan Sander Kleinenberg zichzelf meten met de groten der aarde. Van UK naar USA van Argentinië naar Zwitserland, hij vliegt de hele wereld over voor zijn gigs. Ook zijn indrukwekkende lijst aan producties en remixen liegen er niet om: Justin Timberlake, Daft Punk, Madonna, Janet Jackson en N*E*R*D zijn al voor zijn werk gevallen. Komend jaar komt hij met een aantal nieuwe releases op grote labels als Spinnin’ Records en Fools Gold.

Sander stond al vaker op Sundaypeople, de laatste keer werd de uitverkochte Luxor Live compleet weggeblazen door zijn energieke en veelzijdige set. Met zijn nieuwe set gaat hij dat zeker evenaren!

Lady Saxalott & Dennis Ruyer

Sander wordt deze avond bijgestaan door twee nieuwe gezichten, de talentvolle Lady Saxalott (Extrema/Crazyland) en Dennis Ruyer, van Radio 538 Dance Department.

Sundaypeople

Al vijf jaar vaste waarde voor de beste house muziek op zondag in Luxor Live. Altijd gegarandeerd losgaan op de fijnste house beats met de beste partypeople!

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn vanaf donderdag 7 april, 16:00 uur beschikbaar in verschillende prijscategorieën. We starten met een beperkt aantal early bird tickets voor €15.

Early: uitverkocht
Regulier: €20
Late/deur: €25