MENU SLUIT
vr 31.08.2018
House met live vocals!

Sundaypeople ft. Shermanology

Sundaypeople maakt een uitstapje naar de vrijdag met een dikke primeur in Luxor Live: Shermanology, een house act met live vocals!

Line-up

Shermanology [live]
House4Pleasure
Leon Benesty
Flo Phielix & Jeff Smink

Hosted by: MC Roga

Shermanology

Andy en Dorothy Sherman, broer en zus met Caribische én Amsterdamse roots, vormen samen de wereld act Shermanology: een unieke combinatie van soul, jazz, funk en house met live vocals.

Shermanology veroverde de wereld met Avicii’s/Tom Hang’s ‘Blessed’ én hun monster hit ‘Can’t Stop Me’ samen met Afrojack en schreven voor grote namen als Sting, Avicii en Martin Garrix. Na deze hits hebben Andy en Dorothy zich muzikaal verder ontwikkeld en zijn ze van de EDM sound naar een nieuwe, volwassen Shermanology sound gegroeid.

Onder de naam ‘The Phylosophy’ uitte ze hun ware liefde voor de heerlijkste groovy en toegankelijke house, geaccentueerd met de geweldige stem van Dorothy én de tofste bass beats van Andy, refererend naar de vibe van de immens populaire house klassiekers uit de jaren 90.

De sound die broer en zus verder hebben ontwikkeld, komt voort vanuit hun pure liefde voor muziek en inspiratie van de grootste funk artiesten als Prince, Luther Vandross, Aretha Franklin en Stevie Wonder. In combinatie met hun eigen geluid zorgt dat voor onweerstaanbare, groovy vibe, soulful house met SWAG! Dit resulteerde onder meer in de tracks ‘Movin’ Too Fast’, ‘Sweet Surrender’ en ‘Silly Games’, waar MNEK als co-writer bij betrokken was.

Presented by: Luxor Night Live