MENU SLUIT
vr 29.12.2017
Dikste Sundaypeople clubnacht van het jaar!

Sundaypeople ft. ROOG

Sundaypeople viert tussen Kerst en NYE traditiegetrouw de dikste clubnacht van het jaar. Laat je in extase brengen door ROOG, KlangKuenstler (DE) en een dikke visual show!

Line-up

ROOG
KlangKuenstler (DE)
Dennis Quin
Jasper Clash
House4Pleasure

Hosted by: MC Roga

ROOG

Kwaliteit, energie, altijd vernieuwend, perfectie in zowel de studio als achter de decks. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. ROOG weet als geen ander hoe je een volle Luxor Live in extase brengt. Voor Sundaypeople was dit een no-brainer: ROOG moet hier weer bij zijn!

KlangKuenstler

De getalenteerde DJ/producer uit Berlijn stond het afgelopen jaar onder andere op Verknipt Festival, in de Boiler Room (Berlijn), The Egg (London) en scoort momenteel hit na hit op Beatport. En na 29 december heeft hij er gegarandeerd weer een hele hoop fans uit Nederland bij. Check it out!

Dennis Quin

Dennis heeft inmiddels zo veel dikke producties achter zijn naam staan dat hij met gemak de hele avond zou kunnen vullen met eigen werk. Hij is co-producer van het Hardsoul project (van Roog & Greg van Bueren), werkte samen met artiesten als Low Steppa en Todd Terry en scoorde zijn eigen hits op labels als MadHouse en Defected.

Jasper Clash

Rotterdamse klasse! Jasper maakt er geen geheim van dat hij het heerlijk vindt om een dikke club op te warmen. Mister Metz weet iedere keer weer te verrassen met de lekkerste house-tracks die alleen hij weet te vinden! Wij kunnen niet wachten om hem weer in Luxor Live te verwelkomen.

House4Pleasure

Vorig jaar beleefden ze hun debuut bij Sundaypeople en sindsdien is het hard gegaan met de boys. Met hun energie en herkenbare sound gaan ze ook deze editie weer in stijl afsluiten! So Brace yourself!

Kaartverkoop

Early bird: uitverkocht
Regular: uitverkocht
Late: uitverkocht

Presented by: Luxor Night Live