MENU SLUIT
zo 20.09
Rasta Live album release-party

Super Natural Selection

De Arnhemse reggaeband Super Natural Selection viert de release van hun derde album Rasta Live met een feestelijke release party in de bovenzaal van Luxor Live!

Super Natural Selection

Dankzij een bomvol tourschema is het is alweer 5 jaar geleden dat Super Natural Selection de studio in dook om een nieuwe plaat te maken. De hoogste tijd dus om al het nieuwe materiaal, dat in de oefenruimte is ontstaan, vast te leggen. De band heeft hiervoor producer Rekesh Dukaloo in de arm genomen en bij Media XL alle tracks van ‘Rasta Live’ in 432hz opgenomen, de klank van het universum.

De eerste 25 kaartjeskopers krijgen een gratis cd!


 

Dit evenement is verplaatst van 16 april (naar 10 juli) als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Na een herziening van de maatregelen is de show opnieuw verplaatst; ditmaal naar zaterdag 20 september.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.