MENU SLUIT
di 08.02.2022

Support Your Locals

In de talkshow #supportyourlocals geeft Poppunt Gelderland iedere maand een online podium aan de Gelderse muziekscene. Op dinsdag 8 februari staat de uitzending volledig in het teken van hiphop in Gelderland. En het leukste is: je kunt er gratis LIVE bij zijn!

Deze uitzending wordt gehost door talentmakelaar Riques a.k.a. DJ Prime, samen met DJ SMP achter de knoppen en talentmakelaar en artiest Aziz Wrijving achter de mic. In de show checken ze de nieuwste hiphop uit Gelderland, vertellen ze meer over talententraject De Nieuwe Notie waar jij je voor aan kunt melden, ontvangen ze gasten uit de muziekindustrie en er zijn natuurlijk live optredens!

Amaron

Amaro Borges a.k.a. Amaron is een hiphop/spokenword artiest met roots in zowel Rotterdam als de Achterhoek. Onlangs bracht hij zijn debuut-ep VII uit en naast zijn eigen muziek is hij ook actief als jongerencoach.

Joella T

Joella T is een 22-jarige artiest uit Nijmegen die onlangs serieuze stappen zette. Hij tekende bij het 365 Grind label en wil Nijmegen graag op de kaart wil zetten met zijn muziek. Beide spelen ze live in de show!

BERGH

In de uitzending spreken we ook met producer Marvin Bergh uit Ede. Met BERGH maakt hij veelzijdige en herkenbare beats, waarin altijd een bijzonder element uit zijn gitaarspel te horen is. Marvin vertelt onder andere over zijn ervaringen bij talententraject De Nieuwe Notie en zijn nieuwe werk.

Joyce van Stijvenberg

Ook praten we met zangeres en initiatiefnemer Joyce van Stijvenberg uit Velp. Zij heeft twee missies: erkenning krijgen voor haar muziek én de vrouwelijke kracht in de muziekwereld stimuleren. Dat doet ze door writerscamps, cyphers en andere activiteiten te organiseren vanuit NLVibes en The Heartist.

Live bijwonen

Deze editie laten wij weer publiek toe bij de Support Your Locals! De show is seated en we houden ons aan alle geldende corona-regels, waaronder de 1,5 meter en het coronatoegangsbewijs. Toegang is GRATIS. We werken met duo-tickets, oftewel zitjes van twee, met een max. van 1 duo-ticket per bestelling. Om toegang tot de show te krijgen moet je via de ‘BESTEL TICKETS’ knop op deze pagina een gratis duo-ticket bestellen en aan de deur een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen.

Arnhem Live

Arnhem Live is het online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium voor de lokale popscene! Vanuit Luxor Live wordt wekelijks een wisselend programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te zien via www.arnhemlive.nl en/of terug te kijken in het archief.

Arnhem Live is een samenwerking tussen Luxor Live en Popcentrum Jacobiberg.