MENU SLUIT
vr 02.02.2018
Nederlands populairste internet coverduo

Suzan & Freek

Met je kaartje voor de show van Suzan & Freek kan je lekker blijven hangen en gratis naar Stiekem Dansen*!

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: Suzan & Freek plaatsen wekelijks een nieuwe akoestische cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut‘, die inmiddels al door meer dan 60.000 mensen gevolgd wordt. Sinds het Achterhoekse koppel hun covers ook op Spotify plaatst, gaat het duo als een speer! Na een uitverkochte clubtour en show in Luxor Live eerder dit jaar, komen Suzan & Freek voor het tweede deel van de tour naar onze grote zaal!

In 2015 werd hun cover Cheerleader door alle landelijke radiostations opgepikt nadat de Jamaicaanse zanger OMI de cover had gedeeld met de tekst: “One of my favorite Cheerleader covers i’ve heard. The voice of an angel”. In oktober 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover Don’t Let Me Down van The Chainsmokers werd gedeeld door de band. “Wow, this made us tear up”, schreven The Chainsmokers over de cover van het muzikale duo Suzan & Freek. De clip werd binnen 12 uur een half miljoen keer bekeken en is inmiddels ruim 80.000 keer geliked.

Naast online timmert het duo ook live hard aan de weg: na een vaste coverrubriek op Radio 538, optredens op onder andere het Sziget Festival in Boedapest, support-acts voor Milow & Walk Off The Earth, een optreden bij RTL Late Night én een uitverkochte clubtour in het najaar van 2017, is het nu tijd voor een nóg grotere tour.

Flemming

Support act Flemming is een jonge, spontane singer-songwriter uit het Brabantse Vught. Als Singer-Songwriter timmert hij flink aan de weg en ondertussen is hij bezig met zijn debuut EP. Met zijn liedjes laat hij de hele zaal meezingen. Zijn stijl omschrijft hij zelf als pop muziek met een licht tintje Hip-Hop. Samen met zijn goede vrienden Frank Spierings & Joris van der Eerden speelt hij in een akoestische driemans formatie.

*Stiekem Dansen

Stiekem Dansen? Ja, gewoon lekker dansen op foute disco, rare 80’s liedjes, dikke 90’s hits en rommel uit de zero’s tot nu. Meer info