MENU SLUIT
wo 30.03.2022

Suzan & Freek

De basis van het succes van Suzan & Freek ontstond dankzij hun (De Minuut) filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten.

Suzan & Freek

Met hun eerste eigen nummer Als Het Avond Is behalen ze de nummer 1 positie in de Top 40 en hebben ze inmiddels een ware Nederpopklassieker op zak. Ook opvolger Blauwe Dag wordt een enorme hit en is in zowel Nederland als België.

In september 2019 verschijnt ‘Gedeeld Door Ons’, het debuutalbum van Suzan & Freek, dat in februari 2020 wordt bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Na het debuutalbum volgen in 2020 de singles Weg Van Jou en De Overkant met Snelle, een ode aan de plek waar ze alledrie vandaan komen: de Achterhoek. In maart 2021 wordt Goud uitgebracht, waarmee Suzan & Freek voor de zevende keer de Top 40 bereiken en het Nederlandse duo zijn geworden dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40.

MEAU (support)

MEAU is het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt. Ze maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem en eerlijke teksten landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.