MENU SLUIT
za 21.10.2017
support Marlot

Suzan & Freek

Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting! Het muzikale duo plaatst wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut’, die inmiddels door 55.000 mensen wordt gevolgd en miljoenen keren werd bekeken! In 2015 al werd hun cover ‘Cheerleader’ door alle landelijke radiostations opgepikt nadat de Jamaicaanse zanger OMI de cover had gedeeld met de tekst: ‘One of my favorite Cheerleader covers i’ve heard. The voice of an angel!!!’. In oktober 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van ‘Don’t Let Me Down’ (origineel: The Chainsmokers) werd gedeeld door The Chainsmokers zelf. Ook werden er filmpjes opgenomen met MAAN, Paskal Jakobsen (Bløf) en Matt Simons!

Naast het online-succes timmert het duo ook live hard aan de weg: met optredens op onder andere de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, het Sziget Festival en als voorprogramma van Milow. In februari 2017 vond hun allereerste eigen clubshow plaats. De daarop volgende tour brengt hun natuurlijk ook naar Arnhem.

Marlot

Puntgave liedjes, aanstekelijke melodieën en een ontwapenende frontvrouw. Een band die ‘pop met een rauw randje’ speelt. Marlot is als voorprogramma aan de show van Suzan & Freek toegevoegd. Speciaal voor deze gelegenheid worden de nummers in intieme, akoestische setting gebracht.