MENU SLUIT
di 18.10.2016
#2ndTimeAround

TEDxArnhem

Let op: VOL. Er zijn geen entreebewijzen meer beschikbaar
De bekende inspiratiebijeenkomst TEDx komt terug naar Arnhem. Na een succesvolle eerste editie in Stadsvilla Sonsbeek zal Luxor Live dit jaar onderdak bieden aan TEDxArnhem.

Het thema is #2ndTimeAround en komt voort uit het gedachtegoed van de in 2014 overleden astronaut Wubbo Ockels: “Wij zijn allemaal astronauten op ruimteschip aarde”. Een gevarieerd gezelschap inspirerende sprekers zal vanaf de welbekende rode stip hun ideeën delen met het publiek. Het evenement zal te volgen zijn via een livestream en er zullen afzonderlijke video’s op YouTube worden gedeeld, voor degene die TEDxArnhem live willen meemaken is informatie over het volledige programma en een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de webshop van TEDxArnhem.

De deuren gaan open om 12.00 uur en om 12.45 uur start het TEDxArnhem programma. TEDxArnhem is een all inclusive event met drie sessies van ieder zes TEDxArnhem talks. Tussendoor is er ruim de tijd om met sprekers en andere gasten in contact te komen en te delen. Al heel veel nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden kwamen tot stand tijdens TEDxArnhem!

TEDxArnhem wordt afgesloten met een borrel in LuxorLive en een afsluitend diner voor alle deelnemers op een fijne locatie om alle inspiratie gezamenlijk in te laten zinken. De kosten voor dit all inclusive event bedragen € 90,00.