MENU SLUIT
vr 06.04
Supergroep met Rachel Louise, Krystl en Elske DeWall

The BlueBirds

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. Onder de naam The BlueBirds besloten deze drie powervrouwen, die individueel hun sporen in de Nederlandse muziekscene ruimschoots verdiend hebben, de krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven The BlueBirds hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen de Nashville sensatie naar het rode pluche van de Nederlandse zalen. Country is weer hot!