MENU SLUIT
vr 18.12.2015

The Cosmic Carnival

Dansbare rock ’n roll in een sixties jasje aangevuld met folk, bluegrass en gospel. De Rotterdamse band The Cosmic Carnival is van vele markten thuis. Eind 2009 wonnen ze de Grote Prijs van Nederland en toerden zich een slag in de rondte tijdens de Popronde. Maar ook New York, Casablanca en het Griekse Samos maakten kennis met hun muziek.

In 2014 werd de band zevende bij de finale van The Global Battle Of The Bands in Chiang Mai, Thailand en onlangs keerde The Cosmic Carnival terug van een tour door Zweden.

Eind augustus brengt de band een dubbel-live album uit via Innercore Music van twee verschillende shows die eind vorig jaar werden opgenomen. Eerder al bracht het label een re-release van het in eigen beheer verschenen album ‘Mon Cher Amour’, met daarop onder andere single ‘Unicorn’, die door 3FM’s Gerard Ekdom meteen werd gebombardeerd tot ‘DJ-favorite’.

Jack Daniel’s en Luxor Live dopen deze vrijdag tot Jack Friday!

Het favoriete whiskey-merk van menig muzikant, brengt een oude traditie naar het Nederlandse uitgaanscircuit. Jack Daniel beloonde zijn medewerkers iedere laatste vrijdag van de maand met een  fles Jack Daniel’s No.7. Een aantal keer per jaar selecteren Luxor Live en Jack Daniel’s een concert van een artiest waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Korting op je Jack & cola. Meer info vind je HIER.