MENU SLUIT
do 26.11.2015
The Sleaze Express:

The Deaf + ZZZ + Green Hornet

All aboard for the Sleaze Express! Houd uw kaartjes bij de hand, want dit najaar dendert de Sleaze Express door de Lage Landen! Drie van de smerigste bands uit de Nederlandse garagerockscene stappen samen op de trein om als een stelletje Grote Boze Wolven een zaal bij jou in de buurt omver te blazen.

De Timetable is bekend:

19.30 Doors

20:00-20:40 Green Hornet

21:00-22:00 The Deaf

22:30-23:20 zZz

PoP SnoB Soundsystem draait vuige plaatjes voor, na en tussen de acts door!

The Deaf

Na twee te gekke platen en een ontelbaar aantal shows in binnen- en buitenland is The Deaf allang niet meer “het side project van”, maar wel de retestrakke trots van Speed Beatstad Den Haag. Met liefde voor gruizige 60’s garage, maar zonder in retrofetisjisme te vervallen, scheuren Spike, Miss Fuzz, Kit Carrera en Midnight Mau zich een weg door hun keiharde en catchy repertoire, van je Toot, Whistle, Plunk, Boom!

zZz

Het duo zZz (spreek uit zoals de Fransen “jazz” zeggen, maar dan zonder “ja”) laat met hun tandem van drums en orgel al meer dan tien jaar over heel de wereld het zweet uit de poriën spuiten en van de plafonds omlaag gutsen. Pompend, galmend en geilend wekken ze met hun mix van punk en krautrock de doden tot leven en laten ze dan dansen tot ze er weer dood bij neervallen. Ook verkopen ze er Fiat Punto’s en Japanse mayonaise mee!

Green Hornet

Het Groningse Green Hornet speelt sinds halverwege de jaren negentig van den vorigen eeuw bluesy garage, dwars als een ui en heter dan een bos uien. In oktober  verschijnt op Excelsior hun vijfde plaat, ‘Never Enough’, een langspeler vol zompige moerasrock, smerige soul, hoekige punk, B-film orgelinstrumentaaltjes and a whole lotta fuzz. Het lastigste van die plaat opnemen? Het net zo goed te laten klinken als wanneer deze godfathers van de Nederlandse garage live spelen!

PoP SnoB Soundsystem

Als dik extraatje draait The PoP SnoB Soundsystem obscuur vinyl voor, na en tussen de acts door!
Riot-starters, fuzz for freaks, exotica, pounding sixties stompers and soulful tearjerkers……..

De Sleaze Express is een trein zonder wagons, maar met drie stomende locomotieven! All aboard! All aboard for the Sleaze Express!