MENU SLUIT
vr 30.03.2018
'45' European Tour Official Closing Show

The Game

De Amerikaanse West Coast rapper The Game komt met live band naar Musis Arnhem voor de allerlaatste show in zijn ’45’ European Tour!

Met gastbijdragen van o.a. Kendrick Lamar, Drake, Nas, Future, Anderson .Paak, Snoop Dogg en oud-mentor Dr. Dre bewijst The Game op zijn meest recente studioalbums ‘The Documentary 2’ en ‘The Documentary 2.5’ dat hij nog altijd “On Top” staat.

The Game

Opgroeiende in Compton, de beroemde voorstad van Los Angeles, California en bakermat van de gangstarap, overleeft Jayceon Terrell Taylor als lid van de beruchte Bloodsbende ternauwernood een mislukte drugsdeal waarbij hij door vijf kogels wordt geraakt en in een coma raakt. Eenmaal uit zijn coma ontwaakt, besluit hij als The Game het roer om te gooien en zich volledig op zijn rap carrière te storten.

Met een platencontract bij Aftermath Entertainment op zak gooide The Game onder de vleugels van Dr. Dre direct hoge ogen met zijn debuutalbum ‘The Documentary’, waarmee hij met medewerking van grote jongens als Eminem, Nate Dogg, Kanye West, 50 Cent en Timbaland meteen doorstoot naar de top van de rapgame. Op het album staan de hits ‘How We Do’ en ‘Hate It Or Love It’.

Support + DJ line-up

We pakken extra dik uit bij de Official Closing Show van de ’45’ European Tour van The Game in Musis, met support van de jonge opkomende rapper A46 en DJ’s Chamos (Watermeloen) en Deejay Prime (Encore) die het feest voor en na het optreden van The Game gaande houden tot in de late uurtjes!

Deze show is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis Arnhem en vindt plaats in de Parkzaal van Musis.