MENU SLUIT
zo 21.05.2017

Mighty Diamonds

De show van The Mighty Diamonds op 21 mei 2017 in Luxor Live is helaas afgelast. De show bleek uiteindelijk toch niet in de tourplannen van de band te passen. U heeft 1 of meerdere tickets gekocht. Deze kunnen geretourneerd worden.

U kunt uw ticket(s) retourneren door een mailtje te sturen naar info@luxorlive.nl met daarin de volgende gegevens:

Naam:
Transactiecode:
Hoeveel tickets:
Bedrag:
Rekeningnummer (IBAN):

Wij zorgen er dan voor dat u het geld retour krijgt.

Onze excuses voor het ongemak.

Het Jamaicaanse reggaetrio de Mighty Diamonds bestaat uit “Tabby”, “Shaw” en “Judge” en startte in 1969 als harmony-groep in het beruchte Trenchtown. De groep haalt inspiratie uit de Motown-sound van de jaren ’60, met bands als The Temptations, The Stylistics en The Delfonics. Maar ook van Jamaicaanse rocksteady artiesten als John Holt en Ken Boothe.

Right Time

In 1976 zette de groep zichzelf in één keer op de kaart met het op Virgin records uitgegeven debuutalbum Right Time, ook uitgegeven als When the Right Time Come (i Need a Roof) dat absoluut tot de echte rootsreggae klassiekers behoort. Veel eerdere singles die eerder opgenomen waren in de Channel One Studios zijn op dit album terug te vinden. Het totale werk van de band bestaat inmiddels uit zo’n 40 albums. Hun hit “Pass the Kouchie” zal bij velen ook in een andere versie bekend zijn.