MENU SLUIT
do 18.11

The Overslept

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

The Overslept is een Nederlandse rockband, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Na hun oprichting in 2014 gaat het snel met het viertal. Ze doen mee aan de Popronde, tekenen bij 8Ball Music, worden in 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en brengen de aanstekelijke hitsingle Stolen Car uit, die niet van de radio te slaan is.

The Overslept

Live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zo was de band al te zien als voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore in AFAS Live, op Pinkpop, Paaspop en Noorderslag. Na de EP Signals released de band dit jaar de singles Long Way Down en Waste Of Love. De show in Luxor Live is onderdeel van de Waste Of Love clubtour.

SAD LUV (support)

Helaas moeten wij mededelen dat door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus de Britse supportact SAD LUV niet naar Nederland kan komen.

GirlsGirlsGirls (support)

GIRLSGIRLSGIRLS is gevormd om Nederland kennis te laten maken met het moderne Amerikaanse emo/poppunk geluid. Met een overvloed aan urban en dance is GIRLSGIRLSGIRLS een frisse wind!


Dit evenement is opnieuw verplaatst ivm maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!