MENU SLUIT
vr 13.03
Waste of Love clubtour

The Overslept

The Overslept is een Nederlandse rockband, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Na hun oprichting in 2014 gaat het snel met het viertal. Ze doen mee aan de Popronde, tekenen bij 8Ball Music, worden in 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en brengen de aanstekelijke hitsingle Stolen Car uit, die niet van de radio te slaan is.

The Overslept

Live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zo was de band al te zien als voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore in AFAS Live, op Pinkpop, Paaspop en Noorderslag. Na de EP Signals released de band dit jaar de singles Long Way Down en Waste Of Love. De show in Luxor Live is onderdeel van de Waste Of Love clubtour.

SAD LUV (support)

De Londenaar Brandon Hargrave speelde eerst in de indiepopband FRANKLIN, maar verliet de band in 2016 nadat zijn 21 jarige broer overleed aan kanker. Om met zijn verdriet om te gaan startte hij een nieuw project, SAD LUV. Hij schrijft over verlies, verdriet en verandering, maar is ook op zoek naar geluk. SAD LUV maakt donkere popmuziek waarbij hij rauwe, echte gevoelens toont.