MENU SLUIT
vr 01.12.2017
Poppunk met 80's en hedendaagse rock invloeden

The Overslept

The Overslept is een Nederlandse pop rock band uit mediahoofdstad Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal – allen destijds actief in de alternatieve skate scene – besluit in 2014 hun krachten te bundelen met het voornemen old school pop punk nieuw leven in de blazen door het genre te combineren met elementen uit de 80’s en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading. Live staat The Overslept als een huis, met tonnen energie en een stoere uitstraling, terwijl het repertoire tegelijkertijd een pop-minded publiek aanspreekt.

In juli 2016 verschijnt single ‘Social Circle’. The Overslept neemt vervolgens deel aan de Popronde en doet een optreden tijdens de aftershow van Panic! At The Disco in de toenmalige Heineken Music Hall (nu AFAS Live). Niet veel later tekent de band een deal met platenlabel 8Ball Music, staan ze in het voorprogramma van Busted in Paradiso en spelen ze tijdens Giel Beelen’s nieuwe live-programma 3FM On Stage.

Nu is het tijd voor nieuw werk. In juni brengt de band een nieuwe single uit, getiteld ‘Little Miss Has-Been’, wat The Overslept de titel 3FM Talent oplevert.
De band heeft hoorbaar grote muzikale stappen gezet. “De single is een weerspiegeling van waar we nu staan als band; we zijn een stuk volwassener dan voorheen, zonder dat we onze punk roots en speelse kant uit het oog verliezen.” Opvolger ‘Stolen Car’ beland eveneens op de 3FM playlist.

 

We Are Hunters (support)

Neem een vleugje Fall Out Boy, een beetje Linkin Park, een toefje classic rock en een interactief podium beest als frontman en je krijgt het jagerscollectief We Are Hunters. De in Nijmegen opgerichte Pop-punk band bestaat uit 5 jongens met een drive en een passieom muzikaal te jagen. Geen bandlid zonder ervaring en geen zaal die niet zwicht voor de charmes van deze jagers. Maak je klaar voor een throwback naar het skatepark in de 00’s. Een release in een bomvolle kleine zaal van Luxor Live, Arnhem tot het halen van de grote zaal van Grenswerk, Venlo. Het is allemaal al van de checklist af. Nu het overnemen van de wereld nog.