MENU SLUIT
za 04.05
R&B classics; The Black Edition

The Reunion ft. Kevin Lyttle

Na het overweldigende en uitverkochte 10-jarig jubileum, keert The Reunion op zaterdag 4 mei terug naar Luxor Live voor een throwback naar de tijd van R&B classics en oldskool met The Black Edition. Voor deze bijzondere editie halen ze een internationale special guest naar Arnhem: Kevin Lyttle, bekend van de wereldhit Turn Me On!

The Reunion

Laat je meeslepen op de beats uit de 90’s en early 00’s en beland in de sfeer van het iconische, oude Luxor! Join The Reunion en dans mee op Montell Jordan, Jay-Z, Usher, Beyoncé, Foxy Brown, Faith Evans, TLC & many more. This Is How We Do It!

Special Guest: Kevin Lyttle

Voor deze bijzondere editie haalt The Reunion een internationale special guest naar Arnhem: Kevin Lyttle, bekend van de wereldhit Turn Me On! In 2003 brak hij door met deze zomerse track waarmee hij in de Amerikaanse Billboard Hot 100 op nummer vier kwam en in Nederland zelfs nummer drie. Nu, ruim 21 jaar later, hoor je deze dansbare hit nog regelmatig voorbij komen in het nachtleven!

Line-up

De beats van Dj Violatorz & meer slepen je onverbiddelijk mee op de dansvloer, met host 4Shobangers aan het roer. Gegarandeerd een waar feestspektakel!

Minimum leeftijd: 25+