MENU SLUIT
vr 30.11
Rockende double bill

The Silverfaces + Certain Animals

The Silverfaces

Iedereen die the Silverfaces live ziet wordt op slag fan en zo creëren ze binnen no time een grote en gevarieerde achterban. Van tieners die de oude platen van hun ouders ontdekken tot de ouders zelf, die door de muziek van The Silverfaces terug worden geteleporteerd naar hun tienertijd: de jaren 70.

Een start als die van The Silverfaces is uitermate uniek: bij hun derde optreden mogen ze zich winnaar van de Amsterdamse Popprijs noemen, en een half jaar later hebben ze al shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands gespeeld. Met een vlotte start, een lange stilte en een veelbelovende toekomst zijn The Silverfaces klaar om hun muziek de wijde wereld in te pompen.

Certain Animals

Certain Animals serveert smerige rock met een psychedelisch rafelrandje. Meerstemmig en melodieus. Het Rotterdamse trio staat nog geen jaar op de planken maar weet in korte tijd al vele zieltjes te winnen. Na het voorprogramma van onder andere Therapy?, Golden Earring, Randy Hansen, Brainbox, The Grand East, Navarone en Nachtschade te zijn geweest in zalen als Paard van Troje, Effenaar, Hedon en Rotown, tourde het drietal in het najaar van 2017 succesvol mee met de Popronde. Met ruim 30 shows in drie maanden tijd maakte Nederland snel kennis met de lekkere vieze, melodische en meerstemmige sound van Certain Animals.

Ondertussen blijft het rocktrio, bestaande uit ervaren muzikanten die in het verleden met hun bands PAUW en The Fabulous WannaBeatles al bij DWDD en 3FM te gast waren en op Lowlands, Paaspop en Eurosonic Noorderslag speelden, live de daken van de podia blazen. Haar publiek in extase achterlatend, blaast Certain Animals vol overgave het genre rock nieuw leven in.