MENU SLUIT
vr 30.11.2018
Rockende double bill

The Silverfaces + Certain Animals

The Silverfaces

Iedereen die the Silverfaces live ziet wordt op slag fan en zo creëren ze binnen no time een grote en gevarieerde achterban. Van tieners die de oude platen van hun ouders ontdekken tot de ouders zelf, die door de muziek van The Silverfaces terug worden geteleporteerd naar hun tienertijd: de jaren 70.

Een start als die van The Silverfaces is uitermate uniek: bij hun derde optreden mogen ze zich winnaar van de Amsterdamse Popprijs noemen, en een half jaar later hebben ze al shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands gespeeld. Met een vlotte start, een lange stilte en een veelbelovende toekomst zijn The Silverfaces klaar om hun muziek de wijde wereld in te pompen.

Certain Animals

Certain Animals serveert smerige rock met een Rotterdams rafelrandje. Via het gitaargeweld van de jaren ’70 reist het trio naar de psychedelica van de jaren ’60 en hijst het geheel in een hedendaags jasje. De band staat nog geen twee jaar op de planken, maar weet in deze korte periode al een stevige livereputatie op te bouwen met shows op Oerol, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival, Mañana Mañana, Big Rivers en veel meer. De huidige clubtour brengt de band naar Luxor Live.

Met de nieuwe plaat ‘Down The Rabbit Hole’ viert het drietal na de succesvolle single ’Image’ haar tweede vinylrelease. De schijf produceerde het rijkelijk behaarde driemanschap eigenhandig in de Rotterdamse havens. Daar werd een voormalige afwerkplek tot studio omgetoverd, die tegenwoordig dient als kloppend epicentrum, van waaruit de band een nimmer aflatende expansiedrift tentoonspreidt. Certain Animals blijft haar publiek overtuigen en maakt overal nieuwe dierenvrienden.