MENU SLUIT
do 17.01
Support: The Glücks

The Sore Losers

De explosieve Belgische band The Sore Losers speelt rockmuziek met invloeden van blues, country en garage. Deze Limburgse rockers komen begin oktober met een nieuw album en lijken op het punt van internationaal doorbreken te staan.

De groep speelde hun thuisland al overal plat en was als voorprogramma te zien bij bands als Kaiser Chiefs, Wolfmother en white Denim. Met het album Skydogs uit 2016 gingen ook de deuren buiten België open. Kopstukken uit de Franse muziekmedia waren zeer te spreken over dit derde album, wat grote bekendheid en een uitgebreide clubtour opleverde. In 2017 werd de single Nightcrawler ook in Amerika opgepikt en kon de band een oversteek wagen.

Het aankomende album heet Gracias Señor en is het vierde album sinds de band startte in 2009.

The Glücks

Het eveneens Belgische voorprogramma is van The Glücks.  Dit garagerockduo bestaat uit het koppel Tina Ghillebert (drums) en Alek Pigor (gitaar) dat elkaar vond in hun liefde voor bands als The Cramps, Stooges, Reatards en Sonics. De excessief energieke shows van The Glücks bevatten altijd verrassingen; eerder waren zij te zien op festivals als Pukkelpop en Incubate.