MENU SLUIT
za 18.02.2017
Support: Oude Jeugd

The Toy Dolls

De legendarische punkrockband The Toy Dolls komt naar Luxor Live. Actief sinds 1979 en groot geworden tussen bands Angelic Upstarts, Cockney Rejects en de Buzzcocks maar tegen de stroming in bekend om hun vooral feestelijke punk. Naast eigen songs moeten kinderliedjes (Nellie The Elephant) en covers (Livin’ La Vida Loca en The Final Countdown) er aan geloven. Onder leiding van de constante factor, zanger/ gitarist Olga staat de band nog steeds garant voor een spetterende punkrock show met een hoop humor.

Oude Jeugd

Oude Jeugd is onder de Arnhemse dwarsliggers al jaren een begrip. Het gaat deze blote basten niet alleen om de sex en het feest, de Nederlandstalige Rock ’n Roll band biedt vooral een vlucht voor al je dagelijkse problemen, saaie sleur en zielenrottende rompslomp. Voor iedereen die er niet helemaal bij hoort of, sterker nog, er helemaal niet bij hoort. Opzichzelfstaand, uitgesproken, puur en oprecht; deze drie trotse idioten schreeuwen je de overlevingsstrategieën tegemoet. Met opgekropte frustraties, steen harde woorden en een flinke veeg Punk brouwt de Oude jeugd het enige echt werkende medicijn: Rock ’n Roll. Speciaal voor deze gelegenheid komt Oude Jeugd in viermansbezetting; Elsa van der Linden zal speciaal voor deze show worden ingevlogen op saxofoon.

Altoooooh!

Let op: als extraatje kan je na de show door blijven dansen bij Altoooooh! Je krijgt namelijk ook gratis toegang tot deze 80’s/90’s alternative party met dansvloerdwingende, brallerige, scheurende en piepende vlammers en bovenal, met een bescheiden protest naar de ver-mainstraiming van zielloze (indie) muziek. Dat wil je zeker niet missen!

 

De show van de Toy Dolls bij Luxor Live is al even uitverkocht. Je hoeft ze niet te missen want ze spelen op nog een aantal plaatsen in ons land. Check bijvoorbeeld Grenswerk in Venlo of de Mezz in Breda.