MENU SLUIT
vr 05.01.2024
Support: Laura van Kaam

Them Dirty Dimes

Them Dirty Dimes is een band die teruggrijpt op oude genres en daar iets nieuws van smeedt. Met hun gevarieerde set schiet de band van gypsy naar blues en van americana naar dixieland. Na het goed ontvangen debuutalbum presenteert Them Dirty Dimes de opvolger Empty Pockets.

Them Dirty Dimes

De goedgemutste jeugdvrienden Gijs de Groot en Johan Stolk gingen als alternatief voor hun door corona gecancelde albumtour, langs meer dan 70 crowdfunders om op de stoep te spelen. Ze speelden de blaren op hun vingers, werden ze een van de meest geboekte Popronde-acts en stonden al op diverse festivals. De muziek op het nieuwe album wordt vertolkt met de live feel van Springsteens Seeger Sessions. Van een zwart sprookjesachtig duet tot Dylanesque folksongs; Dirty Dimes kennen de kracht van een goed verhaal.

Laura van Kaam (support)

Laura van Kaam vertelt persoonlijke maar herkenbare verhalen met haar liedjes. Moderne pop-muziek met country en indie invloeden. Deze Gelderse singer-songwriter won ooit The Voice Kids en bleef zich ontwikkelen als authentiek artiest. In 2024 verwachtten we een nieuwe EP!