MENU SLUIT
wo 01.06.2022

Therapy?

De eigenwijze Noord-Ierse rockband Therapy? bestaat 30 jaar en komt naar Arnhem! De 1989 opgerichte band brak bij het grote publiek door met de albums Troublegum (1994) en Infernal Love (1995). De compromisloze teksten over opgroeien, angst, frustratie en liefde zijn nog altijd even actueel.

Therapy?

Therapy? verwierf een grote fanbasis door altijd hun eigen weg te gaan en nooit aan trends te confirmeren. Hoewel het repertoire overwegend ruig te noemen valt, scoorde Therapy? hun grootste hit met de Hüsker Dü cover Diane, een ballad waarmee de band steevast in de jaarlijkse Top 2000 lijst terug te vinden is!

Om het 30-jarige jubileum te vieren bracht de groep het album ‘Greatest Hits (The Abbey Road Session)’ uit. Hierop staan 12 van hun grootste hits en vooral tijdloze Therapy? anthems, die we straks allemaal live kunnen horen en zien in onze grote zaal!

Sparrow Falls (support)

Support act Sparrow Falls maakt rauwe punkrock, maar experimenteert daarbij met indierock, folk americana en zelfs een snufje 80s metal. De energieke zang, vrolijke refreinen, sterke melodieën en dikke riffs creëren een uniek geluid, waarbij je de drang krijgt om op de bar te klimmen en in het publiek te springen!