MENU SLUIT
zo 09.10

Thijs Boontjes

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Hij heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in.

Thijs Boontjes

Met zijn band maakt hij Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Boontjes speelde op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open en eind 2019 voor het laatst in Luxor Live. De zanger en bandleider is een graag geziene gast bij radio- en televisieprogramma’s. Hij was bíjna de Slimste Mens, kwam geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was huisband bij de talkshow van Margriet van der Linden op NPO1.

Na zijn zeer goed ontvangen eerste album onder eigen naam ‘Geen Achttien Meer’ bracht hij een album uit met liedjes van Bram Vermeulen in 2020. In ditzelfde jaar bestormde hij de hitlijsten met ‘Deze Nacht’, een zeer geslaagde cover van Lionel Richie’s All Night Long. Nieuwe muziek waarvan de single ‘Ambiance’ een voorbode is, is onderweg!