MENU SLUIT
za 22.12.2018
Levenspop

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Met hun levenspop speelde de band al festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open plat. Zanger en bandleider Thijs Boontjes is daarbij een graag geziene gast bij radio- en televisieprogramma’s.

Thijs Boontjes

Thijs Boontjes was al bijna de Slimste Mens, is geregeld te gast bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was afgelopen zomer huisband van M, de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO1. Hij is naast verdienstelijk zanger ook hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten. Op half oor niveau is het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest een geslaagde grap, maar wie met aandacht luistert hoort serieuze en bekwame muzikanten met een zanger die zijn doorwrochte liefdesliedjes brengt met een knipoog en een traan. In februari 2019 komt het debuutalbum van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit.

Stiekem Dansen

Na het concert nog niet uitgedanst? Blijf dan hangen en kom Stiekem Dansen in de grote zaal. Met een ticket voor Thijs Boontjes heb je gratis toegang tot deze dansavond. Onze Stiekem Dansen DJ’s laten zich niet beperken tot jaartallen of genres, als jij er maar gewoon lekker op kunt dansen!