MENU SLUIT
za 09.09.2017
Support Tom James

Thomas Oliver

Thomas Oliver is een singer-songwriter uit Nieuw-Zeeland. Hij is internationaal erkend als één van de beste Weissenborn lap-steel gitaristen ter wereld, maar ook met zijn stem weet Thomas de gevoelige snaar te raken. In april van dit jaar verscheen zijn eerste solo album Floating In The Darkness, waarop hij voor het eerst ook zelf de vocalen voor zijn rekening neemt.

Thomas Oliver

Met meer dan twee miljoen views op zijn YouTube-kanaal, heeft Thomas vanuit zijn thuisbasis in Nieuw-Zeeland, een internationale fanschare voor zich weten te winnen. Inmiddels ging hij al op tour door Nieuw-Zeeland, Australië, Europa en Vietnam en deelde hij het podium met legendarische artiesten als Joe Cocker, Eric Clapton en Fat Freddy’s Drop.

Tom James (support)

Als Tom James niet aan het surfen was aan de kust van Cornwall (UK), dan was hij wel op zijn gitaar aan het pielen. Tom houdt er een unieke speelstijl op na die verder gaat dan het aanslaan van een paar simpele akkoorden. Een stijl die bol staat van complexe gebroken akkoorden, waarin hij zijn instrument vaak op ongebruikelijke wijze bespeelt. In combinatie met zijn vloeiende harmonieën, rauwe vocalen en lyrische diepte, laat dat geen toeschouwer onberoerd.