MENU SLUIT
vr 02.11.2018
Throwback to:

Niels Geusebroek sings Coldplay

Throwback To is een nieuw concept waarbij gevestigde Nederlandse artiesten de voorbeelden eren die hen inspireerden zelf muziek te gaan maken: yesterdays hits by todays favourites. Singer-songwriter Niels Geusebroek is de eerste artiest die met Throwback To langs de podia gaat en hierbij met band nummers van zijn grote inspiratiebron Coldplay vertolkt.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek begon zijn muziekcarri√®re met de band Silkstone waarmee hij hits scoorde als What’s The Reason en op Pinkpop en Lowlands speelde. Na zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2012 brak hij solo door met grote hits Year Of Summer (een samenwerking met DJ Wildstylez) en Take Your Time Girl. Beide singles zijn nog steeds veelvuldig op de Nederlandse radio te horen. Al in 2013 en 2016 deed Niels samen Bartel Bartels een paar zeer succesvolle tribute-optredens op o.a. Zwarte Cross en nu gaat hij met de songs van Coldplay de clubs in. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida maken voor de singer-songwriter Coldplay tot een tijdloze band: ‘Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs te mogen spelen.’

Stiekem Dansen

Aansluitend aan het concert van Niels Geusebroek vindt de dansavond Stiekem Dansen plaats. Als u een kaartje heeft gekocht voor de show van Niels dan hoeft u niet naar huis en heeft u gratis toegang tot deze leuke nieuwe dansavond! Onze Stiekem Dansen DJ’s laten zich niet beperken tot jaartallen of genres, als jij er maar gewoon lekker op kunt dansen!