MENU SLUIT
za 29.09.2018
Canadees dance kopstuk in Luxor Live!

Tiga + Lövestad (live)

Bijzonder trots zijn we om het Canadese dance kopstuk Tiga voor het eerst in Arnhem te mogen verwelkomen voor een DJ set! Tiga’s omvangrijke discografie weerspiegelt de grote veelzijdigheid in zijn werk als DJ, labelbaas en producer van hits als Sunglasses at Night, You Gonna Want Me, Bugatti en meest recentelijk HAL met Kölsch.

Tiga

In de early 00’s zette Tiga met genregenoten als Felix Da Housecat, Miss Kittin en Peaches de toon in de electroscene. Die scene wist hij met zijn DJ Kicks compilatie in 2002 perfect te definiëren. Sindsdien produceerde Tiga vier studioalbums, talloze EP’s, tracks en remixes voor artiesten als The XX, LCD Soundsystem en Depeche Mode.

Momenteel biedt hij met zijn label Turbo Recordings onderdak aan namen als Zombie Nation, Jesper Dahlback en Gesaffelstein. Met Audion maakt hij zo nu en dan een uitstapje naar techno maar tegenwoordig is Tiga toch vooral actief in het housecircuit en begeeft zich ook daar weer in het gezelschap van de allergrootste namen als Jamie Jones en The Black Madonna. Hadden we al gezegd dat we trots zijn?

Lövestad (live)

Weinig liveacts verdienen het predicaat “liveact” meer dan Lövestad. De optredens van het Amsterdamse duo zijn zo buitengewoon dynamisch dat zelfs Berghain/Panoramabar in Berlijn ze helemaal aan het begin van hun carrière al oppikte. Sindsdien waren ze te zien op het podium van vooraanstaande clubs en festivals als Wildeburg, Paradigm, Loveland en Paradiso en is hun kenmerkende mix van groovy house met diepe lagen van trippy electronica geleidelijk aan volwassener geworden. Toch dekt geen enkele omschrijving van Lövestad helemaal de lading, je moet ze live zien!

Line-up

23:00 – 00:30 TXORIA
00:30 – 02:00 LÖVESTAD (LIVE)
02:00 – 04:00 TIGA
04:00 – 06:00 SGT. FRIENDLY & LEFI

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 5 kaarten in 1 x dan mag je voor €12 p.p. naar binnen. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Presented by: Luxor Night Live