MENU SLUIT
do 06.04.2023
& The Wandering Hearts

Tim Knol

Tim Knol voelt zich beter dan ooit en bracht onlangs zijn nieuwste album Lightyears better uit. Een album over verandering. Ambachtelijke songs met een goed verhaal. Old skool Knol. Same sound, different suit. De nieuwe muziek verdient nieuwe shows en daarom gaat Tim met zijn eveneens nieuwe band the Wandering Hearts, op tour!

Tim Knol

Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru: Tim Knol zit beslist niet stil. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd heeft de man uit Hoorn reeds vijf albums op zijn naam. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen. Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk.

AWKWARD i (support)

AWKWARD i is het pseudoniem van songwriter/componist Djurre de Haan. Hij bracht inmiddels drie lovend ontvangen albums uit met muziek die van indiefolk naar pop gaan. De onderwerpen van zijn liedjes zijn een reis langs zelfspot, absurditeit en melancholie. Djurre is een veelgevraagd componist voor film en televisie, waarvoor hij al twee keer een Gouden Kalf-nominatie ontving. Tijdens de voorprogramma’s die hij voor zijn goede vriend Tim gaat doen, zal hij enkel nieuw werk spelen dat je volgend jaar kunt horen op het langverwachte vierde AWKWARD i album!