MENU SLUIT
za 14.11.2015
Studio Sonsbeek

Tom Trago & Tama Sumo

Tom Trago komt met zijn Double Down EU-Tour naar Luxor Live. Voor deze editie neemt de Amsterdammer Berghain/Panoramabar resident Tama Sumo mee. De Berlijnse house-koningin is inmiddels geen onbekende meer.

Tama Sumo

In 1993 stond de platenverzamelaarster voor het eerst achter de draaitafels in haar thuisstad Berlijn. In de jaren die daar op volgden kreeg ze een residentschap in de Berlijnse club Tresor. Tijdens haar lange sets begon ze hier met het mixen van verschillende stijlen. Precies hetgeen waar ze nu bekend om staat! Tama Sumo heeft een stijl ontwikkeld die varieert van house gecombineerd met techno, oude electro, disco en pop. Veel bas, soms melodieus, diep, sexy, dirty, jacking, rauw en funky!

Inmiddels is ze resident in de Berghain/Panoramabar en draait ze sets waarin zelfs menig kenner niet 1 plaat kent. Een paar uur durende groove waarmee de OstGut dame al menig club en festival in extase heeft gebracht. Niet alleen in Duitsland is ze populair. Ook festivals als Dekmantel, Drift en ZeeZout lopen weg met de Berlijnse. Na enkele vlammende Boiler Room sessies, kan house-minded Europa niet meer op haar heen. Kortom: Tama Sumo!

Tom Trago

De man die haar uitnodigt is Tom Trago. Hij heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Sinds zijn eerste track ‘Live with the BBQ’ werd opgepikt door Rush Hour in 2006, is het hard gegaan met Tom. Samenwerkingen met vele artiesten zoals Cinnaman, Tyree Cooper en Bok Bok, producties als ‘Use Me Again’ en wereldtournees. Tom Trago is populair en wij begrijpen wel waarom. Vrolijk, energiek, luisterend naar zijn publiek, een combi van Future en Classics. We zijn trots en blij dat hij met zijn EU-Tour langs komt.

„Music is pure communication – stay in contact and follow your heart!“ (Tama Sumo)