MENU SLUIT
vr 08.02.2019
Stiekem gedanst

Toontje Lager

Halverwege 2017 stond de Arnhemse zanger Erik Mesie na meer dan dertig jaar afwezigheid ineens weer met zijn band Toontje Lager voor een bomvolle grote zaal in Luxor Live. Begin jaren tachtig vormde Toontje Lager samen met Doe Maar en Het Goede Doel de hoofdingrediënten van het nieuwe genre Nederpop. Ze scoorden grote hits met ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.

Toontje Lager

Zowel Nederpop als jaren 80 muziek is helemaal terug! De dansbare en vrolijke muziek met relativerende teksten van Toontje Lager is daarmee zowel geschikt voor iedereen die alle teksten nog mee kan zingen als de jongere generatie. Begin dit jaar verscheen een dubbel-cd met alle A- en B-kantjes van Toontje Lager. De band speelt deze avond naast alle hits ook het minder bekende repertoire en solohits van Erik Mesie.

Stiekem Dansen

Na de show hoef je niet naar huis! De aansluitende dansavond heet niet voor niets Stiekem Dansen! Gewoon lekker dansen op foute disco, rare 80’s liedjes, dikke 90’s en zero’s hits. Entree is €7,00 maar gratis als je een kaartje voor Toontje Lager hebt!