MENU SLUIT
vr 13.01.2023
Laatste tickets

Toontje Lager

Toontje Lager komt met de Arnhemse zanger Erik Mesie terug naar Luxor Live voor de presentatie van een gloednieuw Toontje Lager album. De band die in de jaren 80 grote hits scoorde met nummers als Stiekem Gedanst, Net als in de Film en Zoveel te Doen, is weer helemaal terug!

Toontje Lager

Begin jaren tachtig vormde Toontje Lager samen met Doe Maar en Het Goede Doel de hoofdingrediënten van het nieuwe genre Nederpop. Verschillende dansavonden en nieuwe bands als Goldband laten zien dat zowel Nederpop als jaren 80 muziek weer helemaal terug is! De dansbare en vrolijke muziek met relativerende teksten van Toontje Lager is daarmee zowel geschikt voor iedereen die alle teksten nog mee kan zingen als de jongere generatie. Live hoor je nummers van het nieuwe album, maar zeker ook de grote hits.

Stiekem Dansen

Na de show hoef je niet naar huis! Aansluitend kan je naar Stiekem Dansen, de inmiddels populaire dansavond in de grote zaal van Luxor Live, die ooit begonnen is als feestje na de terugkeer van Toontje Lager op de Nederlandse podia in 2017. Deze avond kan iedereen lekker dansen op foute disco, rare 80’s liedjes, dikke 90’s en zero’s hits en is gratis als je een kaartje voor het concert Toontje Lager hebt!