MENU SLUIT
za 06.05.2017
Comeback van het jaar!

Toontje Lager

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Erik Mesie: zang, gitaar
Joost Vergoossen: gitaren, zang
Richard Zoer: basgitaar, zang
Sjoerd Rutten: drums
Werner van Gool: toetsen

Na de show van Toontje Lager hoef je niet naar huis. De aansluitende dansavond heet niet voor niets Stiekem Dansen! Gewoon lekker dansen op foute disco, rare 80’s liedjes, dikke 90’s en zero’s hits met dj’s Erwin Peters (Boogie Nights) & Alain Féner (Draaitafelen). Entree deze avond is €6,00 maar gratis als je een kaartje voor Toontje Lager hebt!