MENU SLUIT
vr 04.06

Triple-R

Triple-R bestaat uit drie muzikanten van het Conservatorium in Arnhem die dezelfde passie en visie delen als het gaat over muziek maken. Ze maken een zwaar groovende mix van jazz en rock met een vleugje hiphop. De bijzondere combinatie heeft een totaal eigen Triple-R sound opgeleverd. Na een jaar van keihard werken presenteren ze hun eerste EP getiteld LEVELS in Luxor Live!

Triple-R

De groep zoekt het avontuur en werkt graag samen met jonge muzikanten om extra dimensies aan hun eigen sound toe te voegen. Onder de noemer Triple-R-features zullen op deze avond gastmuzikanten zich bij de groep voegen en live het experiment aangaan.


Dit evenement is opnieuw verplaatst ivm maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze show is omgezet naar een seated show waarbij voldaan zal zijn aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen, als bezoek  aan Luxor Live mogelijk is en de 1,5-meter regel nog van kracht is. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen zijn er voor dit zitconcert enkel duo-tickets beschikbaar.

 Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!