MENU SLUIT
do 14.07.2022

Typhoon

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie. Na zijn grote hits Bumaye, Zandloper en zijn succesalbum Lobi da Basi komt hij nu met zijn nieuwe album terug naar Luxor Live!

Typhoon

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee en biedt hij een muzikale en fysieke ervaring. Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

Zijn nieuwe album Lichthuis is eind 2020 uitgekomen en is een persoonlijke reis met universele waarden. “Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.”

Luna Mae (support)

De in Arnhem geboren zangeres Luna Mae maakt warme, kwetsbare maar ook vibey luisterliedjes met een vleugje silky 90’s r&b/neo-Soul. Ze vergaarde bekendheid als backing-vocalist bij o.a. Waylon, Glennis Grace en Ronnie Flex maar staat het liefst zelf op de voorgrond. Ze werkt momenteel aan nieuwe singles en aan haar tweede EP, die vanaf dit najaar zullen uitkomen.