MENU SLUIT
vr 26.01.2024
In Luxor Live

Uitnacht Arnhem 2024

In Luxor Live doen we ook dit jaar weer mee met de Uitnacht Arnhem. In de grote zaal kan je terecht voor de huldiging van de winnaar van de Cultuurprijs, de opening van de Nachtbubbel en tot laat dansen bij de silent disco! In de bovenzaal vindt je twee fijne elektronische live acts!

Huldiging winnaar Cultuurprijs (Grote Zaal | 23:45 uur)

 

Stille Nacht – Silent Disco (Grote Zaal | 00:00 uur)

Met Stille Nacht toveren we de grote zaal van Luxor Live weer om tot een Silent Disco paradijs! Tijdens de Uitnacht krijg je een fijn voorproefje van wat je regelmatig muzikaal kan verwachten bij het nachtprogramma van Luxor Live. Tune in op één van de drie kanalen en dans mee op de muziek die jij het lekkerst vindt. Van r&b en hiphop naar guilty pleasures, gewone hitjes, disco en house. Jij bepaalt zelf wat je wil horen!

Kanaal rood: (r&b, hiphop, dirty house, favela funk)
Kanaal groen: Stiekem Dansen (gewoon lekker dansen)
Kanaal blauw: Disco, house

Jade Doe (Bovenzaal | 00:30 uur + 02:00 uur)

Vertaald uit het Engels is de definitie van Jane Doe ‘Een hypothetische gemiddelde vrouw’. Dit is hoe de artiest Jade Doe aan haar naam komt! Haar teksten zijn herkenbaar voor de gemiddelde vrouw en interessant voor iedereen die wel eens de neiging heeft om iemands dagboek te lezen. De muziek is te omschrijven als alternatieve r&b/hiphop met een vleugje indie.

Disfunction (Bovenzaal | 01:15 uur + 02:45 uur)

De band Disfunction maakt spannende muziek met drums, bas, saxofoon en (te) gekke elektronische sounds. Het resultaat doet soms denken aan artiesten als Donny McCaslin, Echt! en Waldo’s Gift. Nicolas Kyriakides, Jerom van der Laar Wijen en Norbert Lensink proberen je van je sokken te blazen en ondertussen cool te blijven.

De Uitnacht vindt plaats in heel Arnhem en in drie tijdszones. Het hele programma met alle deelnemende partijen vindt je hier!