MENU SLUIT
do 18.04.2019
Opkomend talent double-bill

Van Common + The Visual

Luxor Live presenteert met de avontuurlijke singer-songwriter en multi-instrumentalist Van Common en de atmosferische popformatie The Visual een dikke double-bill van opkomend nationaal talent!

Van Common

Van Common is het alter-ego van singer-songwriter en multi-instrumentalist Sebastiaan van Ravenhorst. De jonge Amsterdammer maakt muziek die klinkt als een avontuur, met nummers die je ergens tussen eighties new wave, dreampop en shoegaze kan plaatsen. Af en toe kan je daarbij denken aan een band als The Cure in hun topjaren. Begin 2019 komt de EP uit waar nu al de eerste singels van zijnĀ  te horen; 3voor12 nam Van Common alvast op in hun lijst met niet te missen talenten.

The Visual

The Visual is een atmosferische popformatie bestaande uit Anna van Rij (zang/ gitaar), Timon Persoon (toetsen/effecten) en Tim van Oosten (drums/percussie). De Amsterdamse band schrijft donkere romantische ballades met dreigende spanningsbogen en bevreemdende soundscapes. The Visual trok de aandacht met adembenemende live-optredens op Grasnapolsky en Le Mini Who? In 2017 bracht The Visual de EP Translation uit, en op 31 maart 2019 verschijnt het debuutalbum Moments Of Being.