MENU SLUIT
do 12.12
30 jaar 'Stil In Mij' Clubtour

Van Dik Hout

Van Dik Hout viert eind dit jaar het 30-jarig bestaan van hun iconische hit ‘Stil In Mij’ met een clubtour door Nederland.

“We kijken er naar uit om deze bijzondere verjaardag van ‘Stil In Mij’ tijdens een clubtour met onze fans te vieren. Het is een unieke kans om samen met onze fans terug te kijken op drie decennia aan muziek.”, aldus Van Dik Hout.

Van Dik Hout

Van Dik Hout maakte hun entree in de Nederlandse muziekwereld in mei 1994 met de hit ‘Stil In Mij’, die zich een plek verwierf in de Top 2000. De band vervolgde hun succes met hits zoals ‘Alles Of Niets’, ‘Meer Dan Een Ander’, en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’, en meer recent met ‘Één Nacht Eeuwigheid’ en ‘Op De Golven Dansen Wij’. Als onderdeel van De Poema’s, samen met Acda en de Munnik, scoorden zij hits met ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. Door de jaren heen heeft Van Dik Hout opgetreden op alle grote Nederlandse festivals, waaronder Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA, en hebben zij succesvolle club- en theatertours door Nederland volbracht. In 2021 werd hun bijdrage aan de Nederlandse muziek bekroond met de Gouden Harp.