MENU SLUIT
do 27.10.2022
Support: KAFKA

Van Dik Hout

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Nu de wereld langzaam weer open gaat kan de band niet wachten om te doen wat ze het liefste doen en dat is spelen voor de fans. Van Dik Hout is trots op het muzikale verleden, maar blijft altijd vooruit kijken en dat hoor je terug deze clubtour!

Van Dik Hout

De band Van Dik Hout brak direct met hun debuutalbum uit 1994 door en maakte met het nummer Stil in Mij, één van de beste Nederlandstalige nummers aller tijden. Meer dan 20 singles en tien albums en zouden volgen, met voorlopig het album Eén nacht eeuwigheid uit 2019 als laatste wapenfeit.

KAFKA (support)

KAFKA is de band van Dafne Holtland en Frank van Kasteren, die elkaar perfect aanvullen in een samensmelting van muzikale tegenstellingen. Zij is met haar hemelsblauwe stem zo ‘up’ als het maar kan. Licht, lyrisch, rond en harmonisch, en toch brutaal als rock en roll. Hij is de alternatieve liedjesschrijver. Een ambachtsman, multi-instrumetalist, ongepolijst maar vakkundig met het perfectionisme van een componist. Vrolijk én bedachtzaam. Soms bombastisch melodieus, dan weer gelaagd, zacht en bescheiden.