MENU SLUIT
di 21.11.2023

Vandenberg

De legendarische Nederlandse hardrockband Vandenberg bestaande uit gitarist Adrian Vandenberg, zanger Mats Levén (Yngwie Malmsteen, Candlemass), drummer Koen Herfst en bassist Randy van der Elsen, presenteert het vijfde studio album van de groep in Luxor Live!

Vandenberg

Op het album SIN schildert Adrian Vandenberg met imposante zang, aardschokkende ritmes en zijn iconische en direct herkenbare snarenwerk een nieuw beeld. Vertrouwd, maar wellicht nog een tikkeltje steviger dan voorheen; kiezelharde hardrock en meeslepende metal.

In 1982 brak de band Vandenberg door met het titelloze album Vandenberg waarop ook de internationale hit Burning Heart staat. Met drie albums op zak trok de band samen met Ozzy Osbourne, Kiss, Rush, Scorpions, Michael Schenker en vele anderen door de Verenigde Staten, Europa en Japan. Adrian werd gevraagd om zich bij Whitesnake aan te sluiten en was verantwoordelijk voor de legendarische gitaarpartijen op de nummer 1 hit “Here I Go Again”. Na eerdere bezoeken aan Arnhem met zijn Moonkings komt de weergaloze gitarist terug met zijn band Vandenberg!

Special Guest Marco Mendoza

De uit Los Angeles afkomstige Marco Mendoza speelde basgitaar in bands als Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent en The Dead Daisies. De bassist met Spaans-Mexicaanse roots speelt eindelijk onder zijn eigen naam en laat live de nodige classics voorbij komen!