MENU SLUIT
vr 06.12.2019
Support: Tricklebolt

Vandenberg’s MoonKings

Vijf jaar Vandenberg’s MoonKings! Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met de Hibernation clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland.

Vandenberg’s MoonKings

Vanaf de release van het debuutalbum in 2014 was het duidelijk dat het de voormalige gitarist van onder meer Vandenberg en Whitesnake menens was en dat de internationale (hard)rockscene een top-act rijker was. De groep speelde in binnen- en buitenland, was special guest op de Europese tour van Scorpions en stond natuurlijk ook twee keer in Luxor Live! De MoonKings ontvingen lovende recensies voor beide studio-albums en de akoestische EP Rugged & Unplugged uit 2018. Een ander hoogtepunt was ook de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in ‘Het Uur van de Wolf’.

Adrian Vandenberg broedt alweer op spectaculaire nieuwe plannen, maar wil voordat er nieuwe, andere wegen worden ingeslagen alle fans nog één keer laten genieten van één van de beste hardrockbands van Nederland.

Tricklebolt (support)

Tricklebolt welcomes you to 1975. Denk Deep Purple meets Birth of Joy. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijtje, psychedelica. Maar ook hooks en looks à la Fatal Flowers. Lust for Life- energiek ramt Tricklebolt dit alles met gepaste decibels je maagwand in.